Trimite o familie in Tabara Dorului!

Tabara Dorului este o altfel de „excursie”, conceputa special pentru cei care nu mai pot merge in concediu cu „totii”. Pentru ca TOTI inseamna „minus 1”, iar ei au nevoie de timp si iubire ca sa isi redefineasca familia, fericirea si planurile. Tabara Dorului este un program terapeutic cu durata de 4 zile, inceput in 2013, in care imbinam sedintele de psihoterapie de grup cu plimbari relaxante in natura, cu discutii informale despre ce conteaza aici si acum (educatia copiilor, viitorul ca parinte singur, situatia materiala si de sanatate si multe altele) si cu jocuri pentru copii, in care ei sa simta din nou bucuria de a fi lipsiti de griji pentru cateva zile.

Iată cum ne poți ajuta să oferim acestor familii cea mai mare bucurie! 

Urmatoarele editii ale Taberei Dorului vor avea loc in vara lui 2019! Ne dorim sa organizam 2 editii: una pentru copii 6-10 ani si alta pentru copii 11-15 ani (o familie poate participa o singura data in Tabara). Ca si pana acum, va fi obligatorie prezenta constanta a parintelui care ii ingrijeste, pentru ca adesea el sau are are nevoie de ajutor, dar fie nu isi da seama, fie nu isi permite „luxul” de a recunoaste si a cere sprijin, spunand mereu ca „mai important e sa fie bine copiii”. Ei bine, uneori copiii nu pot fi bine pana nu isi vad mama sau tatal zambind din nou.

Participarea unei familii cu 3 membri (1 parinte si 2 copii minori) inseamna un cost de aproximativ 2.500 lei/ familie, suma care include cazare, mese, sedintele de psihoterapie. Suma pare mare pentru o familie care a ramas cu datorii in urma unor tratamente medicale sau care nu mai are nicio sursa sigura de venit. De aceea, dorim sa ii ajutam cu o reducere de 50% sau cu participare gratuita (in functie de situatia actuala a familiei).

Asa ca, in masura in care doriti sa ajutati o familie sa participe, va rugam sa alegeti metoda cea mai la indemana:

  • donatie onlinecu cardul bancar (comision zero): https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Tabara-Dorului
  • donatie prin transfer bancar– contul Asociatiei “Exista viata dupa doliu!” este RO15RNCB0048125941770001 – BCR – va rugam sa mentionati “pentru Tabara Dorului”, iar pentru a tine ulterior legatura (daca doriti), va rugam sa ne scrieti si un email la tabaradorului@gmail.com in care sa ne spuneti o adresa de email unde va putem trimite jurnalul Taberei.
  • sponsorizare din partea companiei- contract de sponsorizare
Reclame

Scrie un gand, o emotie, o intrebare, o incurajare

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s