Trimite un copil în Tabăra Dorului! (ediția 2016)

63410_1693185897576618_572608719115750409_nPe 26 aprilie 2016 Mihaela Vlad, omul care a fondat în 2010 Asociatia ‘Exista viata dupa doliu’, implineste 32 de ani si ne povesteste asa: ‘cel mai frumos cadou pentru mine ar fi sa strangem suma necesara ca 8 familii monoparentale cu venituri modeste sa mearga in „Tabara Dorului”. Este un weekend terapeutic pentru cei care nu mai pot merge in concediu cu „totii”. Pentru ca TOTI inseamna „minus 1”, iar ei au nevoie de timp si iubire ca sa isi redefineasca familia, fericirea si planurile.’ 

Un loc intr-o astfel de Tabara de 4 zile costa 1.500 lei / familie (cazare, masa, grupuri de sprijin, transport), dar noi ne dorim ca 8 adulti si 12 de copii sa participe gratuit. Cu ajutorul prietenilor nostri, pic cu pic, va fi mult mai ușor!

Poti ajuta cu o donație de 10, 50, 100 lei (cat vrei, cat simti, cat poti) pe unul din aceste canale:

a. online cu cardul pe platforma galantom.ro

vreau2

 

 

b. virament direct in contul Asociatiei „Exista viata dupa doliu!”: RO15RNCB0048125941770001 – BCR, cu mențiunea „pentru Tabara Dorului” sau „La multi ani, Mihaela!” (tu decizi 🙂 ) 

c. contract de sponsorizare (dacă ai o firma sau PFA poti sa iti reduci impozitul datorat). 

Multumim foarte mult pentru cadoul tau, iar la finalul verii vei primi de la noi Jurnalul de Tabara! 

POVESTEA ACESTEI TABERE

Tabăra Dorului a primit în 2014 un premiu pentru una din cele mai inovative actiuni de sustinere a familiilor vulnerabile din Romania.

Tabara Dorului 2013
Tabara Dorului 2015 

Cateva zile, chiar si pline de iubire si încurajare, nu vindeca rana dorului. Dar … îți umplu inima cu amintiri pretioase care te incarca pozitiv în zilele gri si iti dau incredere in tine si zambete fara motiv amintindu-ti de un moment frumos din Tabara. Poti sa iti faci prieteni pe viata, cu care sa petreci viitoare vacante si pe care sa ii suni la greu sau te pot suna ei de ziua ta si ti se reaminteste ce om special esti! 

Si de fapt ce e vindecarea … construirea unor amintiri noi, frumoase, pozitive, care echilibreaza un pic balanta sufletului. 

JURNALUL DE TABĂRĂ

IMG_1988Jurnalul Taberei Dorului 2016 va cuprinde povesti personale, fotografii si filmulete realizate impreuna cu participantii, din care cu totii vom avea ceva de invatat. Despre iubire, familie, putere, prietenie si sprijin reciproc. Despre ingeri pazitori si oameni care ajuta oameni. 

 

Reclame

Scrie un gand, o emotie, o intrebare, o incurajare

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s